15.3.2009

Riips, housut levisi

- Ookko käyny tansseissa, mummo kysy ja ryysti mustaa kahavia lautaselta.
Mie sanoin, ettemmie oo vähhää aikaa tansseissa käyny, ko meiä sukupolovi käy paarisa.
- Jaa. Mikä son se paari.
Vaihoin jalakoje asentoa kahavipöyä alla ja mietin mitemmie sen selittäsin. Son ninko paikka joho lössi tullee juomaa viinaa ja tanssimaa.
- Nii, tanssimaa, justiisa, siitä mie piän, mummo sano ja kasto tyytyväisenä pullaleetaa kahavii.

Molin hilijaa pitkän aikaa. Mummon ilime kerto, että se mietti kuinka mie tanssin kukkamekko päälä ja isken silimää jollekki rillipääle, jolla o yhtä laihat jalat ko Andy MäkKoilla. Mummolla oli semmone ilime, notta se tietää.

Oha se nii eri meininki. Ei siellä oo mittää naisten hakuja tai haitareita. Siellon helevetimmoine jytä ja joku sopiva är-än-pii-piisi ko tullee ni mieki posetan käet ylyhäällä. Reiet vaa rytkyy. Ensihä laitetaa alakuilta tukkaa ja naamaa viimese pääle. Paariin ko päästää ni hyvä jos tukka eio vielä valahtanu. Parit Timberlaket vetästää ni meikkipinotexit voipi pyhkiä hien mukana käsivarsii.

Sopivasa humalatilasa sitä luulee olevasa paarin rytmikkäi, kaunei ja lutusin tanssija. Jokku tanssii nii nätisti hento ilime kasvoilla askel-viereen-askel-viereen. Za-za-zah. Minen semmoseen ala. Tillaamma kavereitte kans parit fisut ja siitä se lähtee.

Kerra kaverilla repes haaroista varmarit ko se nin veivasi. Sen iskä joutu tuomaan uuet housut. Muttemmie oo sen parempi. Soli kesä kakstuhattaviis, oltii paarii menosa, ja mie muka oikasin aijan yli. Toisesa käesä oli siideri ja toisela pijin tasapainoa. Kuulu vaan notta riips, ja housut levisi siihe. Pikkuhousut vilikatti päätien laiassa.

Mien tiä mitä mummo siitä tykkäis, muttei se ois kattonu miua sillä ilimeellä jos tietäis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti