24.10.2009

Fenkoli-ölöviys.

Mienole koskaa ollu köökissä mikkää kaheksan danin keittiömestari - muttemmikkää tumpelokkaa. En tykkää ohojeista, joisson kakskytä eri raaka-ainetta ja suurin osa niiston jottai eksoottisia ninko merianturaa, jottai käyneeltä hiivapimpsalta löyhkäävää erikoisjuustoa, ilimakuivattua sitä sun tätä, limeä, varsiselleriä ja fenkolia.

Mion enemmänki semmosta Jaakko Kolmosen pata-kakkos-laatua. Jauhelihhaa, pottua, perussallaatteja, kinkkukiusausta, makaroonia ja ketsuppia pääle. Mien jaksa vouhkasta käjet marinadissa koko iltapäivää päivällistä valamistelemassa, mie tahon ohojeita joista muotoutuu simppeliä ja makosaa ruokaa alle kolomesa vartisa. Miummielestä seesamiöljyt, raastetut inkiväärit ja tuoreet itte kasvatetut timjamit o ölövien ihimisten hörselöä ja hössötystä. Mutteipä siinä. Jos jaksaa ilakoijja ni sitte jaksaa. Lycka till vaan. Mie jatkan täälä näitten nakkimunakkaitteni kans ja vihellän Patakakkosen tunnaria. Fiii fi-fi-fi-fi FIFIFI FIII FIII.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti