1.5.2009

-09, pähheet pilleet

Vappupiknikilä muisteltii ko oli hienoa viime kesän Rovinssirokisa.

Oli pähheitä pändejä, joista nähtii ehkä kaks. Ei ehitty ko oltii päisällää. Oli kauhiasti vanahoja kavereita, joista nähtii ehkä, nii, ei vissii kettää. Ei ehitty, ei oltu herreilä tai ei ollu luurisa kenttää.

Aamula herättii vesisattee kastelemasta teltasta ja pestii vissylä naama ko ei ollu vettä. Ko sai irvistykse ja karvastelun loppumaa ni piti lähtiä aamupissajonnoon vartiksi. Pissaki karvasteli. Evväänä oli kylymälaukusa limasia ja keittyneitä suolakurkkuja, eli piti lähtiä toikkaroimaa parin kilsan päähä ostamaa pitsa. Ko raahautu takasi ni oliki jo uuestaa hiukonäläkä, muttoli kiire vettää kauhia älämölökänni. Yöt valavottii ko viereise teltan dorkaporkat harrasti rakkauen tekoja eestä, takkaa, sivusta, ykkösee ja kakkosee.

En kolomee päivää käyny suihkusa, enkä pessy käsiä muutako savettipyyhkeelä. Sunnuntaina ko pääsi Seinäjoen matkakeskukse maksullisee vessaa ni tuntu orgastiselta pessä käjet hanan alla.

Soli rovinssi nollaysi. WHAT THE FUCK. Meilä oli vissii tosi kivvaa.

2 kommenttia:

  1. :D

    Toi kuulostaa aika perinteiselle Provinssille. Hallayöt, vesisade ja välillä sellainen meno, ettei siitä ilman vahvaa sisua oikein pärjäisi. Kävin Provinssissa kymmenen kertaa ja nyt ei enää jaksa, varsinkaan kun tuli tutustuttua maailman parhaaseen festivaaliin, Szigetiin.

    VastaaPoista
  2. Nykyää tullee rapula jo savettie hajustaki.

    VastaaPoista