20.1.2010

Asiat, jokka isi on opettanu ja jokka tehhään aina isin tavala.

- Kunnolisela ihimiselä o ainaki yks porakone, parraimmassa tappauksessa usiampia. Porakonneessa pittää olla aina akut laattuna. Niitte o oltava täynä virtaa ko eihä sitä ala perkelekkää oottelemmaan ja illistelemmään ko ne lattaa jos o jottai porattavvaa.
- Talavela auton peräloosterissa pittää olla lumilapio. Mielummi iso ja Fiskars-merkkine. Ei mittää tupeloitte vasenkätiste piimänpaalaajien pikkulusikan kokosta lapioa, jolla sais hinkata ja mykrittää pientä lumikassaa turhan kaua. Vaa semmone iso ja leviä. Son piettävä takakontissa koko sen ajan ko routa o maassa.
- Jos aijjaa autola iliman turvavyötä ja polliisi tullee vastaan, polliisille nostetaan kättä. Mikä siinä.
- Naine ei o mistää kotosin jossei ossaa tehä ruskijaa kastiketta.
- Ruskijan kastikkeen kanssa pittää olla potut.
- Kuoripäälisissä potuissa o liia iso votakka. Ei kait sitoo nii kiirettä ettei niitä muka ehtis kuoria enne keittämistä.
- Jos lääkäri käskee rajottammaan syömisiä verenpaineen takia, kannattaa vähä toppuutella ja syyä ainuastaan nötköttiä ja käristemakkaroita palijaaltaan.
- Päivä o pilalla jos herrää vasta kaheksalta. Ei ihimistä oo luotu siihe, että puolillepäivin asti maata rujotettaan.
- Autossa pittää olla virtakaapelit. Mutta virtaa ei saa antaa toisee autoon. Mutta kaapelit pittää olla, jos "jollai muulla" o tullu hätä kättee.
- Vaikka naisen autossa ois vetokoukku, nainen ei saa ajjaa sitä vetävää autoa. Som mieste hommaa.
- Jokkaisessa kerrostaloasunnossa pittää olla työkalupakki. Jokkaisessa työkalupakissa pittää olla sopiva nupikka, naula, pultti, puristin, koloavain, räikkä, kiristin ja naula kaikkiin mahollisiin tarkotuksiin. On oltava huopakattonauloja, lankanauloja, listanauloja ja naulauskonneen nauloja. Jos sattuu tarvimaan. On oltava puu-, pelti- ja muoviruuveja, uppokantaruuveja ja TORX-vääntimeen sopivia ruuveja. Niitähä tarvii joka välissä.
- Jos mennee käsi poikki ja lääkäri määrää kipulääkettä ja tulehuskipulääkettä, ei kannate syyä kumpaakaa. Ko eihä sitä tiijjä, jos niihi jää vaikka koukkuu. Tai mitä lie sivuvaikutuksia.

2 kommenttia:

  1. tunnen tämän tyypin :D tää on niiiiiin totta!!! T.P.ärre

    VastaaPoista
  2. Joo mäki tunnen ton tyypin..se kuorsaa mun vieressä joka yö.

    VastaaPoista