15.1.2010

Pitkän hilijasuuen jäläkeen...

Nii, molen ollu hilijaa.
Ja miullon siitä huono omatunto.
Muttommiula siihe syyki.

Molen raskaana.

Nii, molen nelijännellä kuulla. Vaikka molenki tämmöne kirroileva luntunturjake, joka puhhuu ääneen melekee kaike mitä tietää ja sekottaa mukkaan Lapinlissää, molen silti sevverra vanahanaikane notta en halunnu tormata kertomaan raskauvvesta Plokin lukijoille ennenko ensmäiset kolome kuukautta o turvallisesti ohi.

Pari kertaa miolen käyny täälä siihe mallii kattelemassa, että voisimmie jostai kirjottaa, vaikka spraittilimukasta (siitä saa parhaat röyhtäykset, oottako huomannu?) tai palomiehistä (niillon oikiasti parhaat perseet, oottako huomannu?), muttemmie sitte pystynykkää.

Nyt sitte työ luuletta, notta tästäki tullee yks niistä blogiräpöstyksistä, jossa uhkutaan äitiyvven äitelää onnea, hypistellään vaalianpunasia hörselökauluksisia vauvantamineita, pohditaan norsutapettien syvintä merkitystä suvunjatkeen tunnekehitykselle, vouhkastaan Brio-merkkisten lastenkulettimien eli hyökkäysvaunujen alennusmyynneistä ja söpöstellään yyber-ällöillä haaveilla pikku-peteliuksen rauhallisesta luonteesta ja lähes einsteinmaisesta älykkyydestä. Not quite.

Mie aijjon kirjottaa muummuassa
- Oksentamisesta
- Viinanpersouvvesta
- Tissien kasvusta
- Selekävammasuuesta
- Painon noususta
- Närästyksestä
- Tukivyöstä
- Naaman kukkimisesta
- Mielialan vaihteluista
- Liikkumisen köykäsyyestä

Esimerkki: Tissit o kasunu semmosela vauhila, että toine on nimetty Ingmanniksi ja toine Valioksi.

4 kommenttia:

 1. Onnea!! Oletan, että juttua tullee myös turvotuksesta ja mahollisesti jopa peräpukamista. Voi että kaipaan raskausaikoja. Not (paitsi joskus satunnaisesti, olihan se mahanmöllykkä aika ihana).

  VastaaPoista
 2. Ansku, peräpukamia? Hyissattana. Oishan se aika ylituttavallista kirjotella omasta anuksestaan. Tisseistä kirjottamine o vielä jotenki "normaalia". Kai.

  VastaaPoista
 3. Onnea, juu!
  Mie jo huolestuin tässä päivänä eräänä, kun ei mittään päivityksiä tullu aikoihin, mutta kannatti taas melkein ääneen ajatella, niin johan tapahtu! Mutta hyvä syy sulla taukoiluun oliki :) Kiva kun "palasit".

  Lupsakoita vointeja!

  VastaaPoista
 4. Onnea täältäkin!

  Kyllä, spraitti röyhtäyttää.
  Kyllä, miehillä on hienot peput. Ainaki mun. Palomiehistä en tiiä.

  Ja ei, et ole ollenkaan tavaton odottaja - tukivyökauhistelijoita me kaikki ollaan. Niitä tapettivouhkasijoita on marginaalinen ryhmä, mutta sitäkin "äänekkäämpi". Ainaki keskustelusaiteilla.

  Nii että kirjota mistä hyvänsä vaivasta (vaikka niistä pukamista), ni kyllä me sulle konstit keksitään. :D

  VastaaPoista