24.7.2009

Nylen siut elävältä.

Kyllä mökille lähtemine o rattosaa. Ei tarvi ko pakata univaatteet, pyyhkeet, lakanat, pikkuhousut, dödöt, samppoot, offit, virvelit, sauvasekotin, lenkkarit, kumpparit, sandaalit, urheiluvaatteet, sykemittarit, tyynynpääliset, lääkkeet, desinfiointiaineet, laturit, kamerat, Tarantinon deeveedeepoksi, ristikkolehti, meikinpoistoaine, topsipuikot, sukat, urheilusukat, kalalätsä, varasiimat ja lautapelit.

Sitten kannetaan kaikki seittemäntoista nyssykkää ja äs-marketin pussia kerrostalon nelijännestä kerroksesta parkkialueele peräkonttiin. Eli nelijä kertaa hissilä alas, nelijä kertaa väliovi auki, nelijä kertaa talon uluko-ovi auki, nelijä kertaa peräkontti auki, nelijä kertaa kontti kiini, nelijä kertaa hissilä ylös ja asunnon uluko-ovi auki. Satakakskytä tarkistusta, että auton avvaimet ja asunnon avvaimet on edelleen taskusa.

Sitten ajetaan kauppaan ostamaan satasella murkinaa ja sullotaan kolome Risman kassia peräkonttiin. Sitten ajetaan kottiin ja juuri tennistä pelaamasta, kavereijjensa seurassa nauttimasta tullut mies sannoo etteisesä:
- Ai sä ootki jo pakannu?

2 kommenttia:

  1. Virhe on tapahtunut - jos mies pelaa tennistä, ei kotona pidä tehdä _mitään_ yleishyödyllistä! Korkeintaan kirjoittaa kauppalista, että miehen on sitte helpompi käydä kaupassa treenamasta palattuaan (yksin tietysti) ;)

    VastaaPoista
  2. Mies onneksi sentään pakkaa omat vieheensä ja villasukkansa mukkaan. Siitä jo iso kumarrus meiän IT-jeesukselle. Tai itse asiassa Hellu on heti välittömästi jeesuksesta seuraava.

    VastaaPoista