10.8.2009

Sykenisti.

Voi jessus molen liisteröityny tänne sohovalle. Moon jynssänny kämpilä kaakeleita ja järjestäny Hellun pokserilootaa ja lantrannu viherkasveille vitun substraalia vittu viis ja puoli kuukautta. Mikkään ei napeksi. Ei ees urheilu. Kohta ei penkistä nouse ko oma perse.

Ennen molin melekone sykenisti. Reenin piti kestää nii kauan, että sai sykemittarilla tuhat kaloria täytee. Joskus siinä meni 2,5 tuntia. Peruskävelyn jynkkäyslenkki oli iha liia tylsä ko sykkeet oli alahaala. Aina miula kyllä on se sykevyö, vaikka ko tekkee selekälihaksia mahallaan ni jokasella jalakanostolla tuntuu notta vyön lähetinyksikkö painuu justiisa rintalastasta sissää.

Nyt miullois ollu puoli vuotta aikaa sporttivertteillä itteni Eva-Wahlström-kopioksi, mutta ei, täälä sitä saatana pönötetään nelijän kaukosäätimen vieressä kylellään ja vahataan Vuoristosairaalaa ja dr. Philiä ja Annan mehukasta keittiötä.
Fuck me.

Eikä miulla oikiasti ole mittää syytä olla käymättä salilla. Tai on miula yks. SIELLON IHA VITUN RUMIA IHIMISIÄ. Mistä neki sinne änkiää. Pittää iha tolijottaa ja tarkastella, että onko tuo akneniskane kyyryselekä ukko, akka vai erittäin epäonnistunu transu.

5 kommenttia:

  1. Saleilla o kyllä eroa. Nautiluksen suorituspainotteisuus oli iha jees. Jokkaine liike kirjattii ylös ni sitä tosissaan päkisti että jaksais. Elixiassa soli enemmänki hiimailua, mp-soittimen näpräämistä ja mieste rintalihaste vakkoilua.

    VastaaPoista
  2. Sitä kutsutaan työttömyyssyndroomaksi. Siis sitä, kun ei tee yhtä asiaa (työtä), niin ei jaksa kyllä vitja mitään muutakaan. Tuttu tunne. Kyl se sieltä taas tulee :D

    VastaaPoista
  3. Syndrooma. Kuulostaa hyvältä. Mitehä ne Kataiset ja stupido-stubbit meinaa työllistää kolomesattaatuhatta syndroomalaista.

    VastaaPoista
  4. Ketässolet oikein katellu sielä salila, jos net on niin rumia ettei sielä saata käyäkhän? Sielähän on niitä peilejä joka puolela. Itteänsähän sielä saapi tiirata joka suunnasta.

    VastaaPoista
  5. Ei meiä salilla ole peilejä. Siellon kaheksankytäluvun laitteita, joisson aina tasasin väliajoin pahavinen lappu "tämä laite ei toimi!". Siellon pölysiä kuivakukkia, halakeilevvaa maalia, yks räkäne vesipiste, yks käsidesi, eikä paperia missää. Kukkaan ei pyyhi laitteita ja melekeen kellään ei oo ees pyyhettä mukana. Vituttaa tuommonen.

    VastaaPoista