16.3.2010

Gee niinku gigantti.

Miun uhkean pullea amatsoonivartalo o joutunu helevetimmoiseen fyysiseen rääkkiin tissien takia. Ainaha molen ollu rintava; Aa-koon pikkutisukat passahti D-kupeiksi parissa kuukauvvessa kutosluokala nii nopiasti, ettei äitimuorin kans ehitty laukkoa maalikylissä ostelemassa uusia ryntäinliivejä tarpeeksi ussein.

Ennen raskautta ja yheksää lisäkiloa miolin semmuotone, notta hyvin istuvien paitojen löytämine oli perkeleemmoine votakka. Paijjat paino etumollukat liian tiukale tai sitte kangas ahisti kainaloista. Jompsin kumpsin.

No, nyt miun maitobaari on pornokokoa Gee. Gee niinku Gigantti. Fucking Jenna Jameson. Nännitki o kämmenen kokoset. Tälle koolle EI myyä tukevia kaaritukiliivejä. Tälle koolle EI myyä uimapukua. Tälle koolle EI myyä muita liivejä ko imetysliivejä ja niitäki vaan netissä "hyvinvarustelluissa" äitiysvaateliikkeissä. Annahan ko mie pari kuukautta tässä vielä kasvan, ni miun koolle ei myyä mittään muuta ko saatanan Boreuksen peltipaitoja!

PS. Kellä muulla vituttaa tuo pikkunäläkä-telekkarimainos? Vitun Danio! Ainako sen mainoksen näkkee ni tekkee mieli heittää Pentikin keramiikkaa littanäyttötelekkaria kohti! Vitun pikkunäläkä piste fi!

6 kommenttia:

 1. No katoppa kuuleppa!
  Ota ja aja Roihin, siellä mee Changeen. Löyvvät tissiliivejä.

  Ja ihana blogi on, sitäki mun on pitäny sanoa!

  VastaaPoista
 2. Ja sitä, että Daniomainos vituttaa mullakin! Mutta en omista Pentikin keramiikkaa enkä littutelkkaria.
  Eiku onhan mulla yks Pentikin kuppi. Entisen elämäni miehen sukulaisilta lahjaksi saatu. Ei siitä oo ollu hyvä juua kahvia, niin nyt tiiän että sillä on hyvä purkaa Danio-agressiota. Vot!

  VastaaPoista
 3. Jaha, pittää vissii lähtiä Roihi vouhkasemmaan notta saa tisukkaliivit ostettua. :) Misäs se semmone Change-kauppa o?

  VastaaPoista
 4. Heh, miula on koko astiasto pentikin päkkinöitä. Ja oon kyllä kahavini niistä kietassu! :)

  VastaaPoista
 5. No sehän on siinä ostoskeskuksessa missä äs-markettiki! Eiku kyllä nyt pittää googlettaa.
  No sehä on näköjään Revontulessa, koskikatu kakskytäseittämän.

  VastaaPoista
 6. Joo, kävin Changessa. EI OLLU KOKOJA.

  VastaaPoista