5.3.2010

Ulostautumispelekoja.

Miulla alakaa nytte seittemäs raskauskuukausi. Neuvvolasta koitin tätiltä kysyä notta millo sitä haalauvvuttaan Hellun kans synnytysvalamennuksee opettelemmaan huohottamista. Tätsän mielestä tässei oo mittää kiirusta, kuulemma kesäkuun alussa vasta.

Voi itkevä vittu. Muutenki ko synnytys pelottaa ni vasta se pelottaa ko ei tiijä mitä tapahtuu. Kesäkuussaha lapsraukka saattaa ulostautua iha mihi aikaan vain, ei se oottele että valamennettaan ensi. Siinäpä sitte saa Konsuli hoitaa ittesä synnärille että "kattokaa, miulla on tuolla tuommone vauvvanmollukka sisässä, se pitäs tursauttaa maalimmaan sieltä." Mie varmaan puserran hätäkakat synnytyspöyvvälle ja suihkuspissaan kätilön päälle. Kuulin semmosenki, nottei synnytyssalissa saa kirroilla, muute kätilö läimäsee viispiikkisellä poskelle. Mitemmievittupärjään.

4 kommenttia:

 1. Totta ne on nähny siellä synnytyssalissa kaiken mahollisen ja mahottoman, ei kai ne muutamaa voimasanaa säikähä :)) Huua vaan saatanaa, jos siltä tuntuu \,,/ - Laura Koo

  VastaaPoista
 2. Rauhoitu nyt hyvä ihminen. ;) Ne laittaa sulle peräsuolihuuhtelun ennen synnytyspöydälle sitomista. Ensin paskot pari tuntia rauhassa, sitten vasta synnytät.

  VastaaPoista
 3. Niin no, jospa sielä sais kirroilla... Miun kohala sei vaa välttämäti jää siihe "muutamaan voimasanaan". :D

  VastaaPoista
 4. kait siel saa kirroilla...NO PERKELE!!! jos perse repiää,niin ei siinä "voihan jäätelöt" ym ennää riitä ;) Mieki uhkasin tappaa oman kätilön, ku ensimmäistä duunasin jo kolmatta päivää pihalle :D Kyllä se Reino siitä, uso pois!! Mieki selvisin, ja eka baby mitä sylissä ikkää olin pitäny oli esikoinen :D
  T.P.ärre

  VastaaPoista