29.7.2009

Tulosten vatvonta.

Nonniin, Konsulin maistelutoverit, taasen o saatu loppuunsa yks Plokin kyselyjakso ja reunuksen loukossa lotisee uuet kysymykset. Näitä tuloksiahan toletta koko kesän oottanu ja jännityksissänne tunkeneet kahela käjelä habaneero-kapanossia ääntä kohti. Nyt sitten ootta "jännityksestä piukena" ja samariinikuurila.

Nimittäin.
Teistä löytyy viis työtöntä, nelijä määräaikasta jokka toivoo saavasa vakituisempaa (työ)suhetta, kuus määräaikasta toimistorassia ja 14 vakiduunilaista.

Teile työttömille nostan napanöyhtäisen tsemipeukun. Hyvä-hyvä. Jatkakaa sammaan malliin. Ei ole töitä mitä hakia ja laskusuhdanne senku laskee suhdanteisesti.

Kymmenelle määräaikaselle o varmaan jo valakiamassa, että työsopimusten kirjottelukarkelot jatkuu. "Sä ymmärrät, ettei meillä ole nyt resursseja vakinaistaa yhteiskunnallisen taloudellisen taantuman takia." Toletta nalakissa.

Ja teile onnellisille vakityöpaikkojen Hannu Hanhille, bruttotulojen Ceasareille ja kuoharin killittäjille toivotan jatkuvaa ilotulitusta ja spermasadetta! Saatana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti