5.3.2009

Märehittää ja lutataa.

Miullon tässä kaks viikkoa aikaa märehtiä. Sitte vasta saa lähettää kassaan ensimmäise ansiosidonnaishakemukse. Mitähä sitä tekis ootellessa.

Molen jo tällä viikolla siivonnu oikee hyvästi, toluttanu talave pölyt pois, pessy lusikka-haarukka-lokerot keittiöstä ja lutannu luutun kans jääkaapinki. Kaike huippu oli eilen ko tekemisepuutteesa aloin hoitamaan kukkia rakkauvella. Leikkasin ruskiat lehet pois, ruikkauttelin suihkepullosta vettä ja holovasin vielä mullan sekkaa ravinnettaki. Pyyhin kaikista seittemästä kasvista jokkaisen lehen eriksee. Eriksee, vittu.

Tulenkohammie hulluksi.

Kuulin, että o olemassa semmosia heleveti käteviä patterin pesureita. Oululaine kolleeka (työtön) oli saanu kokonaise päivän kulumaa sen värkin kans. Ensi siirretää huushollin kaikki huonekalut pattereije eestä. Värkki lutkautetaa seinän ja patteri vällii ja pestää hyvästi. Sitte jumpataa sängyt, lipastot ja pöyät takasi paikoillee.

Taiammie tulla.

1 kommentti:

  1. Vaan hulluksi tullaa sitten yhessä :)

    T: Se Oululainen kolleeka joka on kans sieltä Itä-Lapista..sieltä, missä kesäisin aina sattaa ja sääsket syö!Yöllä on helevetin hiostavan kuumaa ja päivällä palellaan lammenrannalla, vaan uimaan on mentävä, ohan se sentään kesä! ;)

    VastaaPoista