8.10.2009

Aivan parasta?

Kyselyn tulokset o huolestuttavia. Yli kolomasosa teistä piti opiskeluajan tärkeimpänä elementtinä sitä, että linija-autola ja junavaunula pääsi halavalla kottiin. Tä. Joo, no, kyllähä mieki muistan sen kuinka soli makia istua päjöttää seittemän tuntia linija-autosa kehittelemässä mahhaan semmosta rupsupommia, jokois vetäny tomahus-vaikutuksissaan vertoja Korean ydinasseille. "Veljekset Tuppurainen" tai "Puuppolan Pikataksi" ryttyytti läpi kinttupolokuja ja ottaan tatuoitu ikkunaverhon kankaan kuosi ko yritti nukkua. Kotona sitte sai äitin leipomaa kuivakakkua ja lappapuuroa ämpäristä. Nii. Mutta sekö oli teiä mielestä parasta OPISKELUSSA? Kolometoista o sillä mielelä.

Yheksän äänestää syvällä, hiukkasen röyhtäilevällä rintaäänelä, että ykkösjuttuja oli hiihtokeskusreissut, vappy ja jääkiekon ämäm-kisat. Ai ai ai, Suomi-Tsekki, perjantai-ilta, kello seittemän. Antero Mertaranta.

Koivu, Raipe, Peltonen, Niinimaa.
Tuoppi, shotti, tuoppi, fisu.

Nuista kolomesta tuli sitä paitsi iha hyvä karkelokokonaisuus. Eka käytii Levillä tursaamassa, sitte tuliki jo Suomen pelit. Seuraavaksi sai tenuttaa vappuna ja sitte päättäjäisissä. Aina löyty syy, aina.

Sivupalakissa uuet kyselyt pikkupossuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti