26.10.2009

Täyteläisen kaunis Babe.

Naistelehisä (mm. Olivia 11/09) toitotettaan, notta huulipuna o alakutalaven "ykkösasuste" ja se saa aikaan "täyteläisen kauniin olon". Hastalavista ja vittua pääle. Sillon ko huulissa mälijähtellee rasvasia ja visvasia könttejä, etuhampaissa o punasia suttuja ja suussa maistuu koko meikkitehtaan savukaasut, olo ei voi olla täyteläinen.

Miulleioo koskaa ollu ommaa puulihunnaa. Mien oo tainnu oikee hokata punnaamisen missiota. Se ei vaa oo miu juttu. Penskana saatii leikkiin joku äitin vanaha punasuti, jota lääsättiin, töplöteltiin, vatkutettiin ja kurmotettiin väkivaltasesti pitkin naamoja.
Elämäni toinen kontakti puulihunnaan oli lukion ekalla ko apipäivänä ne isänmaan toivot rassasi kaikille sotamaalauksen eli kirkkovenneen kasvoile pinkeillä, punasilla ja violeteilla minituubeilla. Voi vitun ikenet millaseen allergiareaktioon miun nassu puhkesi. Mien näytin naamasta ninko täysperävaunurekkaletkan alle jääneeltä Babe-possulta.

2 kommenttia:

  1. Minä niin ymmärrän! Perähikiältä kun lähtee viikoksi kaupunki ja joka aamu suttaa kuivunutta ripsiväriä niin jo on takuuvarma silmatulehdus viikon kuluttua. Paljon helpompi elää, ilman pakkelia, tukka sekaisin. Ja kiitos blogistasi, piristää päivääni.

    VastaaPoista
  2. Hyih helevetti, kuivunu ripsiväri o kauhiata tököttiä. Sen rassin ko vetäsee ripsariputellista nin se vanaha mälijäke oikeen varisee lavuaariin..

    VastaaPoista