26.3.2009

Piiklet & julukkikset

Pakko jatkaa nuista koirista, jumalauta. Lumet sulasi ja nyt sitä paskaa o joka saatanan närree kuppeesa!

Molin vuojen kattelemasa nuitten hesalaiste touhua. Pistin merkile, että niiloli kaikila joku semmone sylisä kuletettava ääpättömän pikkune säihkysilimäkoira ninko julukkiksila. Kellää ei ollu kunno pystykorvaa, saksanpaimenta, noutajaa tai piikleä.

Mole vähä sitä mieltä, että helesinkiläise eivä vissii oo oikee tajunnee tätä meiä ilimastoa. Semmonen karvaton elläinhä paleltuu ko yli puolet vuojesta sattaa vaakasuorasa lunta tai vettä semmosina piikkeinä jokka sattuu. Siinä sitte laitetaa ommaisuus koiran lämpökerrastoihi ja ulukovaatteisii. Mole koskaa nähäny pystykorvan päälä talaviuntuvatakkia. Se häpiäis silimät päästää eikä lähtis pihasta ees kävelemää kirkole päin semmosisa rytkyisä.

Lapisa son vähä eri politiikka nuitte rakkie kans. Enemmistöhä niistä saa juosta nulukkasta meleko vappaana narun pääsä. Lyöppä joku norjanharmaa viikoksi kerrostalloo josson lattialämmitys. Vittu se hirttää ittesä ommaa juoksuhihnaasa tai vaikka vittu verhoihi.

Lapisa niilon semmone koiramaine vahava nimi, oli sitte narttu tai uros. Tassu, Tessu, Kossu, Vissy ja nii eelleen. Mutta sielä Pulevardilla pasteeraa pinkki ulukoilupuku päälä Petra, Essi-Sofia ja Lilla-Carolina. Eikä siinole nimesä eroa onko se poikiva vai ei. Kai sille ny tissit kasvaa jos pietää muovista rinsessakruunua pääsä.

Niile varmaa syötetäänki jotai metroseksuaaliraksuja. Lapisa niile heitetää pihamperäle kokonaine hirven koipi, siinä saa raaella. Ei tarvi sitte käyttää elläilääkärillä hampaita huollattamassa ko saa kaluta oikiaa luuta eikä mittää pedigriitä.

5 kommenttia:

  1. Jotenkin sen aina vaan huomaa, kellä on eläimiä kellä ei. Allergia kenties? Surullista.

    VastaaPoista
  2. Niin, tän on tarkotus olla huumoria. Kenties? Surullista.

    VastaaPoista
  3. Surullista ku ei ne huumoria ymmärrä, liian tosissaa ottaa nyt kaikki...Ja mitä tuosta nyt nokkiinsa ottamaan, tuulipuvut kuuluu mummoille, yhistettynä tietty korkkareihin ;)

    Ja oonhan tuota miettiny ja meinannu mennä jopa kysymääki, jottai mikä se sellainen elläin-ihiminen on joka koiraansa käsilaukussa kuljettaa?? Onko niillä pikkukoirilla joku piilevä vamma lonkissa tai jossain??? -Pärre-

    VastaaPoista
  4. Niin, haluan lisätä, että miulla ei oo mittää koiria vastaan, mutta koiran paskaa vastaan on.

    VastaaPoista
  5. Kyllähän sen näkee, jos tekstistä huumori kuultaa läpi. Tästä ei niin voi sanoa. Mutta surullisempaa on ehkä se, että jauhamista tästä samaisesta asiasta on lehtien tekstaripalstat pullollaan. Koskaan ei yksimielisyyteen päästä:)

    VastaaPoista