10.3.2009

Semmone kooma

Nonii, nyt mie sen tehin: ilimottauvuin kurssile avvoimee yliopistoo. Netin kautta rätkäytin niile ilimottautumislomakkee ja sain etätehtävät palluupostisa. Ei näisä tehtävissä tarvi mikkää fakiiri olla; kirijotan viis tekstiä, linkoan ne rohvessoorile takasi ja se lukkee. Kulluupaha aika.

Aattelin lähtiä loppuviikosta käymää Lapisa. Sonki rulijanssi se. Saa monta tuntia päköttää linija-autosa, mutta sonki tuttua hommaa. O tullu jonki verra istuttua hilijaa ko o asunu pitki Suomia. Semmie oo pannu merkile, että kuskeila o kaikila samallaine puhetyyli. Ensinko lähetään esmerkiksi Rovaniemeltä tulemaan etelään Savollinnaa kohti ni se kuski raataa siinä Rovanieme ja Kemi välilä ummetlammet. Mihi mennää, misso vessa, missä pysähyttää, misso niskatuki jos nukututtaa ja nii.

Sitte jossai vaiheessa niilä vaa tyrehtyy se sanomine. Tullee tyhyjyys ja semmone kooma. Son kolomentoista tunnin väli huokasta Savollinnaa ja siinä puolivälisä kuski sitte alakaa jo referoimaa. Ensin son pirtsakka mies:
- Rantsila, ja jatketaan tästä sitten ihan heti ilman pitempiä pysähtymisiä, otetaan vain matkustajat kyytiin. Oikein hyvää matkan jatkoa kaikille.
Tuntie aikana se vittuuntuu itteesä ja läskii muijaasa ja ässävikasii kersoihisa ja siihe sinisee pukkuusa. Sitte tulleeki ennää:
- Kuopio, ja välittömästi.

2 kommenttia:

  1. HAHAAHAHHAH!! Tätä on todellinen ilo lukea! Aivan mahtava blogi, kiitos!

    VastaaPoista
  2. Vau! Kiitos Mierolainen ko oot mun ensimmäinen virallinen lukija. :)

    VastaaPoista