25.9.2009

Alahuuli lerpallansa.

Julumettu. Huomena o ensimmäine yliopistotentti. Pikkase o Konsulilla poirotmaiset harmaat aivosolut routajäässä ko kuuteen kuukautee ei tarvinnu työttömänä muistaa ko ostoslista Rismassa. Nyt sitte aivosolomut hyppii ko Chapilini ko pitäs muistaa yks viissattaa sivune lontoonkieline teoriakirja.

Moon hunteerannu viikon notta mitä helevettiä nuita asioita monimutkastammaan. Esmes motivaatiosta tiiliskiviopus luettellee Maslowin teorian, ERG-teorian, two-factor-teorian, expectancy-teorian, equity-teorian ja goal-setting-teorian. Siinä alakaa alahuuli pakostaki lerpattammaan julumasti ninko pajatson kuppi ko istua päköttää viikon verkkareissa sohovalla ja jynssää tekstiä eeskahtallee eikä mittää tartu päähä.

Tässähä muistuu mieleen mihi sitä viinaa tarvittiin ammattikorkiassa. Siihe että tuore tieto silipastiin nielun kautta unohukseen ja oksennettiin aamuyöstä hyvällä omallatunnolla Kirkkokavun nokkospuskaan.

3 kommenttia:

  1. Ja nyt täytyy sanoa, ettei mikään ole vittumaisempaa tenttipänttäyksessä kuin alakerrassa asuva israelilainen perhe, jonka poika yrittää opetella soittamaan jotain saatanan Eedelwaissia! Mielessä alakaa pyöriä tuhat ja yks tapaa uudelleenkäyttää hakkaamalla tuhotun nokkahuilun muoviosia! Jumalauta!

    VastaaPoista
  2. Ne ei ilmeisesti käy missää milloinkaan. Harrastuksena kotona metelöiminen ja naapurien häiritseminen. Millastahan se mahtaa luvatussa maassa olla? Kaikki huutaa meuhkaa koko ajan, pommeja pasahtelee ja rynnäkkökiväärit rätkyttää sarjatulta tämän tästä. Siellä varmaan rupeaa rupeaan kynnet lyheneen heti ku tulee hetken hiljasuus. Suosittelen perheelle asumista motarin vieressä tai jonku konepajan läheisyydessä.

    VastaaPoista
  3. Muuteh hyä, mutta se pajatsonkuppi on kait yhyssana. Sen se tekkee ko lukkee jotaki ykskaikkista teoriaa - unohtaa ne olennaisimmat. :D

    VastaaPoista