8.9.2009

Köyhistymisrosessi

Hyvät simpanssit, menkkahaukat, juipit ja käyräkyrvät,
kute jo väläkyimmät saatto hokasta, Konsulin alias Tuusaajan plokirääpellyksen ulukoasu o muuttununna. Viikon hilijaiselo ompi johtunu pelekästää siitä, etten oo saanu maalattua etusivun uutta kuvvaa, enkä importoitua sitä konneele, enkä installoitua kuvaketta tohonnoinnii paikallesa.
Ja sittekö mie alloin siihe hommaan nin miun taiot loppu keske. Appuu tarvittii kättäpitempi särmä iiteemies, hooteeämäl-koodauksen Messias, arvoasteikola Jeesuksesta heti seuraava, galaksin nopiasormisin javaskriptaaja, a.k.a Hellu.

Ja kute huomaatta, Plokiotsikosta o häipyny sana "työtön". Mienole ennää työtön. Miusta tuli kerrala KÖYHÄ.
Eli opiskelija.
Miun tuskala ja oikiala rehelliselä, tirsuvalla tissihielä hankittu tuhannekahesaa euron ansiosionnaine muuttu kertaryssäykselä opintotueksi, jota Kela aikoo mätkästä tilille 469 einon annoksina. Sillähän jo pärijää ko vuokra on nelijäsattaa.

Jatkosa aijjon raportoijja ja pakinoijja iha sammaa tyylii ko ennen opiskelijaksi ryhtymistä, jota kutsun taantumaksi, elämäntason helevetilliseksi laskukierteeksi, henkilökohtaseksi päänsisäseksi kriisiksi ja yllätykseksi. Tämä tuli miule yhtä yllättäin ko faksit Anneli Jäätteenmäele.

Jos jollai nyt ahistaa, vatvotuttaa ja valavotuttaa tämä muutos, että Työttömän tuusauksia onki ennää vain tuusauksia, nin TUI TUI.

2 kommenttia:

  1. On sulla erikoispätevä hellu. Totta sois teheny lähi-ittäänki rauhan jos oisit hoksinnu pyytää. Vai ootappa olikhan se kuitenki niin että noita javaskripti-messiaita oliki kolomettoista tusinasa?...

    VastaaPoista
  2. Java, cee äs äs, sympiaan. Ei miun kallonmuovolla ymmärretä koodauksesta mitn. Onneksi on lähituki sohvan toisela reunala.

    VastaaPoista