13.9.2009

Reenikamm(i)o.

En oo edelleenkää käyny salilla. Ottaa päähän koko paikka. Ei sole normaaleile ihimisile, son suohirviöitten, lokh-nessien ja venäläisten pommikonneitten rahastajien reenikammio. No arvioippa ite.

- Siellon siivooja joka kyllä käypi joka ilta. Mutta. Se tullee salile 18:30 ja vettää ensi itte reenin. Sitteko son tunnin siinä siliponu painoja ja ojennellu perskannikoitaa ja o aiva tuhanne hiesä nin sitte se lähtee luutuammaan lattiamattoja. Eli se pyyhkii paskat pois ja jättää tilale hikivanan.
- Pihala on opaste salile. Opasteesa on kirijotusvirhe. "Tännne päin!". Vitun lukihäiriöiset, siinon kolome ännää. Se ei ole hauskaa, son virhe.
- Pukukopeisa o virman julisteita. Julisteisa on kirijotusvirheitä. Hävettää niitte taulapäitte takia nii palijo, että otin kerran tussin mukkaan ja tussasin ne julisteet oikiaksi suomeksi. Jos virheitä tullee vielä, aivan satavarmasti tulostan netistä kielenhuollon perustehtäviä ja postitan jokkaisele omat. Myös hikisiivoojale.
- Salin laitteet o ostettu jostai perkeleen pakkohuutopaikasta. Niitte vastukset o kitkaperusteisia ja ko non nii vanahoja ja ruosteisia, painoja ei tarvitte laittaa jalakaprässiinkää yhtää. Senku vaa nitistelee ja natistelee menemään: vastus pyssyy koko aja samana eli aivan liian painavana. Pakko keskittyä ettei rusaha välilevy pois paikoltaa.

4 kommenttia:

  1. Joo ite iso-Arskaki ois pitäny niitä laitteita vanhanaikaisina jos ois joutunu niillä reenaamaan mr Olympia -kisoihi vuonna -75. Mutta ehkä salin pitäjä rakastaa niitä laitteita niin paljon ettei henno heittää niitä pois ja toisaalta salivempaimet tykkää että niitä käytetään. Näin lienee kulkenut omistajan ajatuksenjuoksu joka kerta ku joku on sille vinkannut että hommaa ny hyvä mies uudet. Itse olisin käyttänyt hyväksi taannoin ollutta teräksen kovaa maailmanmarkkinahintaa ja vaihtanu koko paikan euroiksi peltikaappeja myöten. Kai sillä potilla ois ainaki yhen lottorivin saanu. Seki on parempi ku nykyinen liiketoimintastrategia joka on ehkä staattisin mitä on vastaan tullut.

    Noni. Päätteeksi urheilusta ja varsinkin siitä kuntourheilusta ajatuksia herättävä kirjoitus:

    "http://www.hs.fi/juttusarja/nevanlinna/artikkeli/Urheilun+iloja/1135248810827"

    VastaaPoista
  2. Ihan oikia homma - kierrä vain tuommosep paikat kaukaa, niim mieki teen.

    Eniten nuista minua jurppii kiriotusvirheet. *hytinää* Miien anna arvoa yrittäjille, jokkeivät viiti sev vertaa panostaa, että tarkistasivat mainostensa kielen jos kerta ei ittelä ole minkhällaista hajua suomen kieliopista.

    Tääläki yks löpöasema mainostaa, notta
    TULE
    PEHMO
    PESUUN!

    Ev varmana tule. Minenoo mikkää pehemo. Ja meilon sitäpaitti suihku kotonaki.

    VastaaPoista
  3. Pehmojen pesula sounds fokin' ameeeiii-zing. Miummielestä yrityksen tarjoaman palavelun laatu kossahtaa het välittömästi nollaturpulenssiin, jos kyltissä o kirotusvihe. Plääää.

    VastaaPoista
  4. Tuhansia vuosia ihan kuites ainaki suht putkeen mennyttä ihmisevoluutiota ilman kuntosaleja, ja jo nyt ku ne on kuites vielä suhteellisen tuore keksintö, niillä käymine ommuka jotenki tarpeellista ja tuon kaiken mainitun shaiben arvoista?

    Oikeinkirjoitettuna tahi ei, niin oma vastaukseni on ei. Semmonen jyrkkä.

    VastaaPoista